MAMINBABA - Hordozós latin fitness

AnyacsinosodásAki szült már legalább egyszer, azzal valószínűleg megtörtént az, amire ugyan számított, de reménykedett is, vele másként lesz.

Igen, mikor a csini farmer helyett a nyúlós-nagyis fazont nyomja kezedbe az eladó. Mikor szemed fénye világra jötte előtti éned köszönőviszonyban sincs a jelenlegivel sem testileg, sem lelkiekben. Mikor a mozgás, a diéta, hovatovább a rendszeres étkezés is elérhetetlen távolságba kerül a minidiktátor napirendje és igényei mellett…Ismerős?

Mindannyian éreztünk már hasonlót. Még Jucika is, aki belepréselte magát a 36-os, szülés előtti nacijába. Hidd el, nem kényelmes neki :)

Hát ez van, kár is bánkódni, életünk csodája áldozattal jár. De képzeld, lehetsz jó formában, fogyhatsz, mozoghatsz és nem is kell hozzá Rubint Rékai képességekkel rendelkezned.

Végeztünk egy kis házi felmérést oktatóink között arról, ki mennyit fogyott, csinosodott a Maminbaba hatására. Persze gondolhatod, hogy ááá, nekik könnyű, hiszen a sport az életük… Megsúgjuk, ők is emberek :) ANYÁK 1-2, sok gyerekkel, legtöbbjük korábban nem is mozgott rendszeresen, de ugyanazért lett tréner, amiért te jársz az órákra: a társaságért, mert feltöltődsz, és mert több boldogsághormont ad, mint a tábla csoki, ami nemrég még a legjobb barátod volt. ;-) A fogyás csak mellékhatás.

Bakti-Csordás Enikő (Maminbaba Dunaharaszti)

1,5 hónap alatt, heti 4-5 edzéssel nyerte vissza a régi alakját. 5-6 kilót, 42-ről 38-as méretre fogyott.Akik a táplálkozásra nem fordítottak nagyobb hangsúlyt, egyszerűen csak táncoltak, 5-7 kg súlyvesztésről számoltak be. Alakjuk sokkal esztétikusabb lett, formásabb, javult az izomtónusuk. Fodorné Érsek Kittinek (Maminbaba Debrecen) még a frizurája is jobb lett ;-)Czinkóczy-Dori Szilvi (Maminbaba Kecsemét) pedig az egyik legcsinibb kismamaként, ezúttal fitten várja második gyermekét.

Székely Kinga (Maminbaba Kingával) - szintén „csak” Maminbaba edzéssel fogyott 10 kg-ot 6-7 hónap alatt. Eleinte heti kettő, oktatóként heti 3, vagy annál több edzéssel.
Azok az oktatók, akik a rendszeres, heti 2-3 Maminbaba edzés mellett a táplálkozásra is odafigyeltek, diétáztak 10-15 kg súlyfeleslegtől szabadultak meg.Atkári Márti (Maminbaba Szeged) „Július végén kezdtem egy szigorú diétát, amit életvitelszerűen nem ajánlatos csinálni. Heti 2 órát tartok, 15 kg ment le Karácsonyig.”

A legtöbb súlyfeleslegtől Szalontai Vanda (Maminbaba Vanda Eger) szabadult meg, aki életmódváltással, szigorú diétával több, mint 20 kilót fogyott.
A súlyban mérhető változások mellett fontos megemlíteni a Maminbaba alakformáló hatását. A koreográfiák felépítése, rendszeres gyakorlása esztétikusabbá teszi vonalainkat. Zsírégető hatásáról korábbi cikkünkben olvashatsz. Ha tehát a mozgás mellett a táplálkozásunkra is odafigyelünk, még látványosabb eredményeket érhetünk el. Ez összességében hétköznapjainkat is csinosítja, a családi életünkre, az önbizalmunkra, álló-, és tűrőképességükre is nagy hatással van, ami –lássuk be- megfizethetetlen ;-) A tánc, a zene örömmel tölti el lelkünket. A hastáncos mozdulatok otthoni bemutatója pedig Apát is le fogja nyűgözni ;-)

Örömmel meghallgatjuk a Te történetedet is, hogyan hatott életed bármely területére a Maminbaba.

Azok között, akik megírják nekünk fogyásuk, csinosodásuk történetét és vállalják a nyilvánosságot, értékes nyereményeket sorsolunk ki, valamint egy oklevéllel is megajándékozzuk őket.

Bátran küldjétek írásaitokat a anyacsinosodas.maminbaba@gmail.com email címre! Küldj egy fogyás előtti és egy fogyás utáni fotót, akár összemontázsolva. Írd le, mennyit fogytál kilóban, és/vagy centiben mérve és ezt mennyi maminbabázással érted el! Ha mást is tettél a fogyás érdekében, azt is írd bele a történetedbe! Leginkább pedig arra vagyunk kíváncsiak, milyen változást tapasztaltál a csinosodásod által. Hogy érzed magad a bőrödben? Mit szól a párod, a környezeted az új énedhez?

Nyereménysorsolás: nincs szavazatgyűjtés és nem a kilók vagy a centik döntenek, hiszen Te már biztosan nyertél! Itt már csak a szerencse számít.
Nevezési határidő: március 7. Sorsolás: március 8.


Kriszti csinos, légy olyan, mint Kriszti ;-) avagy egy dabasi anyuka története a mínusz 16 kilóról:

"Először is hálámat fejezem ki a dabasi Maminbaba csapatnak, akik nélkül talán nem is sikerült volna ez a csodálatos átalakulás. Nagyon sokat jelentett nekem Évi támogatása és a többi lányé is, akik velem együtt dolgoztak egy egészségesebb életformán. Jól estek a lelkesítő szavak egy-egy mélypontnál, illetve a tudat, hogy nem vagyok egyedül.

Ami leginkább megkönnyítette az életmódváltást, az az volt, hogy annyi alternatívát kaptunk, hogy nem is éltem meg igazán lemondásként. Mindig tudtam mihez nyúlni, még akkor is, ha nasira vágytam.

Nagyon motivált, hogy hamar (már a második hét után) látszott az alakomon a változás. A rendszeres mozgás gyorsan beépült a mindennapjaimba és már hiányzott, ha valami miatt kimaradt.

Boldog vagyok, hogy megtanultam egészségesebben élni és a bőrömben is sokkal jobban érzem magam.

Az időzítés is szuper volt, mert ismét babát várok, de ezúttal nem kell aggódnom a plusz kilók miatt. Tudom, hogy mi a dolgom.” (Kriszti)

Hajrá Hölgyek! Csinosodásra fel! :)

Bakti-Csordás Enikő (Maminbaba Dunaharaszti) és Varga Eszter (Maminbaba Eszterrel)