FARSANG

Emlékszel még a karácsonyi Maminbaba bulira?

Ugye milyen jó volt?!

Most képzeld el ugyanezt nagyobb teremben, farsangi jelmezekkel!

Igeeen!

Febr.21-én Maminbaba Farsangra várunk! Lesz minden, amit tőlünk már megszokhattál és ami egy jó bulihoz kell:

  • Maminbaba óra szakszerű koreográfiákkal,
  • egyéni fotózás,
  • Gremese és Babahami vásár,
  • batyus büfé,
  • tombolasorsolás,
  • és természetesen jelmezverseny!

Ha nincs jelmezed, akkor sem kell otthon maradnod, mert semmi sem kötelező! De ha mégis maskarába bújtok, pár év múlva aranyat fog érni a Rólatok készült jelmezes-hordozós-maminbabázós fotó! Ilyen nem lesz minden ismerős család fényképalbumában, az biztos! ;-)  Remélem, Te is ott leszel! Az összes maminbabás helyszínről – vidékről is! - várjuk az anyukákat erre a fantasztikus bulira!


A Maminbaba óra 10h-től 11.30-ig tart!

Bármikor ki-be lehet kapcsolódni, így közben lehet fotózkodni. Megint lesznek meglepetés koreográfiák, természetesen több Maminbaba oktatóval. Az óra után tombolasorsolás következik, amin megnyerheted a partnereink által felajánlott sok-sok értékes ajándék egyikét.


Mindenki nyer, mert a belépőd tombolajegyként szolgál

A nyeremények között lesz Maminbaba logós póló és kedvezménykupon, Gremese és Babahami ajándékok, masszázs, naturkozmetikumok, életvezetési tanácsadás, babaházi programok és még sok-sok értékes ajándék partnereinktől és a Maminbaba oktatóktól.
Már eddig is olyan sok ajándékfelajánlás érkezett, hogy szinte biztosan mindenki nyer, aki belépőt vesz. Ha olyan ajándékot nyersz, amit Te magad nem tudsz felhasználni, a buli után elcserélheted. Erre egy zárt facebook-csoportot fogunk létrehozni. Így az igazán Neked tetsző nyeremény lehet a tiéd! A belépő 1500Ft!


Jelmezverseny értékes ajándékokkal

A jelmezversenyen a Maminbaba team által legötletesebbnek, legjobbnak talált 3 jelmez tulajdonosát díjazzuk. Nem is akárhogyan! Mindhárom helyezett Maminbaba-Gremese-Babahami ajándékcsomagot kap. Eredményhirdetés ca. 12.30-kor lesz.


Batyus büfé

A harapnivalóról és innivalóról megint közösen gondoskodunk, tehát mindenki hozhat, amit tud, de nem kötelező! Semmiből sem kell sokat hozni!


Helyszín

A helyszínt úgy választottuk ki, hogy még többen beférjünk és mindenhonnan elég jól meg lehessen közelíteni és parkolni is lehessen! Az épületben van mozgólépcső és lift is!

Cím:
Studio Vida nagyterme, Cédrus Vásárcsarnok, I.emelet (középen),
M2 metró Örs vezér téri végállomásától jobbra 200m (a buszállomás után).

Térkép: http://goo.gl/maps/gGe2eJelentkezz a Maminbaba Farsangra az info@maminbaba.hu címen vagy a Facebook eseménynél!Mindenkinek kellemes készülődést és jó jelmez-ötleteket kívánunk!

EGYÉNI FOTÓZÁS

Közkívánatra ismét Kálmán Melinda jön fotózni ...

... akit már nem is kell bemutatni, mert a fotóit szinte minden maminbabás anyuka ismeri, hiszen a fb oldalunkon is gyakran megjelenik. Hordozós anyuka lévén olyan pillanatokat tud megörökíteni, amit más észre sem vesz. Korábbi karácsonyi és anyák napi fotóit megtalálod ITT, vagy ITT!

A fotózásra 9h-tól a rendezvény végéig lehet jönni. Figyelem! Az első 15 jelentkezőnek tudjuk garantálni a fotózást, a többi jelentkezőre akkor kerül sor, ha belefér az időbe. A fotózás ára 1500Ft és ezért 5 db fotoshopolt képet kapsz a netről letölthető formában.

FIGYELEM!
Az egyéni fotózásra kizárólag a maminbaba.foto@gmail.com címen jelentkezhetsz! Más fórumról érkező jelentkezést nem tudunk kezelni!

Facebook Esemény

Jelentkezz a Maminbaba Farsangra a Facebookon is!

Tovább

Tombola Nyeremények

Folyamatosan bővítjük!