Ardai Tímea

Budapesten a XVIII. kerületben lakom a családommal.
Két kisfiam van Bence 11 éves és Marcell pedig 2.5 éves. Marci pici baba volt és nekem nagyon hiányzott már a mozgás, elmentem hát kipróbálni a Maminbabát. Elsőre szerelem lett. Sajnos nem sokáig tudtam járni, mert pár alkalom után szünetelt itt a környéken az óra de rövidesen indult oktatóképzés, amire kisebb biztatás után jelentkeztem. 2 éve lettem Maminbaba tréner.
Eredeti foglalkozásom kozmetikus. Mindig emberekkel foglalkoztam, munkám során is szoros kapcsolatban és bizalmi viszonyban vagyok a vendégeimmel , ezt a Maminbaba órákon is igyekszem kialakítani az Édesanyákkal. Fontos számomra, hogy ne csak megtartsam az órákat hanem jó hangulatban egymást segítve, egy kis babás közösséget hozzunk létre együtt. Oktatóként a mozgás mellett célom megismertetni az anyukákat a hordozás jótékony hatásaival is, hiszen engem is a Maminbaba hozott közel a babahordozáshoz.
Az óráimon előtérbe helyezem a lendületes, táncos zenéket. A latinos ritmusok mellet más stílusú mai zenék is megtalálhatók a repertoáromban. Mióta vannak kifejezetten alakformáló Maminbaba koreográfiák, azok sem maradhatnak ki.

Facebook: Maminbaba Timi

Email: ardaitimi@gmail.com

Telefon: 06203111161

Foglalkozások:
- Bp. XVIII.ker. Park Aerobik Center Városház u.40 Hétfő 10 óra
- Bp. XVIII.ker. Pestimrei Közösségi Ház Vasút u.48 Csütörtök 10 óra
- Vecsés, Bálint Ágnes Kkp. Telepi u.43 Kedd 10 óra

További Maminbaba oktatóink