Bakti-Csordás Enikő

Két kisfiú édesanyja vagyok (5 éves és 2 évesek), Alsónémediben élünk.

2015 őszén lettem Maminbaba oktató. A Maminbaba anyukája, Enikő szerettette meg velem a hordozást. Amikor várandós voltam, dr. Büky Andrea Ölelj át című könyvét nyomta a kezembe a kötődő nevelésről, ami meghatározta fiaim nevelésének irányát. Személyes kapcsolatunkra való tekintettel nem volt kérdés, hogy beállok a Maminbaba csapatba, és azóta az életem megváltozott.

Amikor és ahol csak tehettem, táncoltam: néptánc, társastánc,jazz balett ,salsa. Szentendrén Művészeti és Általános Iskolában órarend szerűen tanítottam nép-és társastáncot, koreográfiákat készítettem, amelyekkel a Duna parton, vagy alapítványi bálokon léptünk fel. A tánc szeretete a zsigereimben van.

A Maminbaba nemcsak a régi alakomat adta vissza, hanem azt a boldogságot is, amilyenné a tánc tesz, de hogy mindezt a kisfiammal végezhetem, az elmondhatatlan élmény mindkettőnk életében. Arra törekszem, hogy ezt az érzést Ti is átélhessétek.

Célom a kisbabás anyukák számára igazi kikapcsolódást, feltöltődést, csinosodási lehetőséget nyújtani, hogy a Maminbaba által megtapasztalhassák azokat az élményeket és változásokat, amely által sokkal teljesebben és boldogabban tölthetik a babás éveiket.
Óráimon részt vesz Baloghné Pályi Gabriella hordozási tanácsadó is, aki szakszerű segítséget nyújt a hordozásban.
Arra törekszünk, hogy Dunaharasztiban és környékén is minél többen hordozzanak.
Facebook: Maminbaba Dunaharaszti

Email: cseniko1@gmail.com

Telefon: 06 (30) 370-1320

Helyszín: Dunaharaszti, Mannheim Sqash Club, Ady E. u. 2. (akadálymentes bejárat és parkoló hátulról)

Foglalkozások:

- Hétfő 10 óra bejelentkezés alapján, érkezz korábban
- Csütörtök 10 óra érkezz korábban, ha kérsz hordozót, jelezd.

További Maminbaba oktatóink