Sziasztok!

Bartáné Fürjesi Edit vagyok, 34 éves, 2 gyermekes anyuka. Férjemmel, a 4 éves kislányommal, Zitával és a 1,5 éves kisfiammal, Gergővel Bad Gasteinben, Ausztriában élek. 17 éves korom óta vendéglátózok, bár eredetileg Reklám- és Marketing szakon végeztem a főiskolán.
Mivel a gyerekek születése után nem éreztem jól magam a bőrömben, kerestem a lehetőséget, hogy mi az, amit egy anyuka a pici babájával együtt tud csinálni. Sajnos 100 km-s körzetben semmit! sem találtam. :(
Táncolni mindig nagyon szerettem, végigkísérte az iskolás éveimet is: eleinte szalontáncok, majd akrobatikus Rock&Roll, végül rövid ideig hastánc. De a nagy szerelmem mindig is a latin táncok voltak. A Maminbabával Gergő születése után 1 évvel találkoztam és rögtön tudtam, hogy ez az, ami nekem kell. Nem sokat gondolkoztam, a család támogatásával jelentkeztem az éppen induló oktatóképzésre. Bár féltem tőle, nem bántam meg, hogy belevágtam! Rengeteget tanultam, különösen a hordozásról (előtte nem hordoztam), magabiztosabbá váltam. Újra teljes embernek érzem magam!
Az óráimon ezt a tudást szeretném megosztani az anyukákkal, amiben hordozási tanácsadó is a segítségemre van. Az órák jó hangulatban telnek és pörgős, vérpezsdítő latin ritmusokra csinosodhatunk együtt, miközben a babánk is jól szórakozik.
Minden hétfőn 9:30 órától várok minden mozogni vágyó anyukát a Sonderpaedagogische Zentrumban ( Schulstrasse 4., Bad Hofgastein, 5630). Előzetes bejelentkezés szükséges!

Bővebb infót a RitMOchila mit Edit zárt facebook csoportban
vagy a furjesiedit1983@gmail.com e-mail címen
vagy a 0043660/73-71-940- s telefonszámon kaphatsz!