Czinkóczi-Dori Szilvia

Sziszi vagyok, két gyermekes családanya, mentálhigiénés szakember, közgazdász és 2013 óta Maminbaba oktató Kecskeméten.

A Maminbabával első gyermekünk születése után az LLL által a Margit-szigeten szervezett Séta a szoptatásért c. rendezvényen ismerkedtem meg. Egyből beleszerettem ebbe a mozgásformába, két dolog tetszett meg: a dallamos zenék és az, hogy a kisfiammal együtt mozoghatok. Mivel Kecskeméten nem volt még Maminbaba oktató, ezért belevágtam. 2014 és 2015 folyamán az akkori Maminbabás „Anyukatársakkal” több rendezvényen lehetőséget kaptunk a bemutatkozásra, jó ilyenkor látni az apukákat, nagyszülőket, ahogy csillogó szemmel figyelnek minket.
A Maminbabának köszönhetem, hogy rendszeresen hordozok, ami megkönnyíti a mindennapjaimat is és jó érzés, hogy ezt más Anyukáknak is átadhatom. Óráimon alkalmanként egy kecskeméti hordozási tanácsadó, Regina is a segítségünkre van, akinek a szakértelme magabiztossá tesz.
2016 februárjában született a második gyermekünk, ekkor 3 hónap erejéig egy kedves kolléganőm, Márti helyettesített. Májusban a Születés ünnep alkalmából újra visszatértem oktatóként és most már kislányommal együtt élvezzük a „Maminbabás életérzést”. A mozgáson túl szuper kikapcsolódási és közösségi élményt jelent számomra és gyermekeim számára is a Maminbaba.
Ha nálam jársz órán, hozz kérlek váltóruhát, mert tuti biztos jót izzadunk együtt és az óra felénél már arcpirosítóra sem lesz szükséged! ;) Az egyszerűbb koreográfiákat kedvelem, közben odafigyelek arra, hogy a karok is szépen dolgozzanak. „Vesszőparipám”: két szám közt sem állunk meg, hogy a pulzusunk ne essen le, valamint a babáknak így biztosítjuk a folyamatos ringatózást. Bízom benne, hogy közben mosolyt csalok az arcodra, majd óra után, amíg öltözünk, jót beszélgetünk és nem utolsó sorban gyönyörködünk egymás babáiban.

Kecskeméten heti kétszer várlak az órákon:

Hétfőn 10h-tól a Happy Centrumban (Kecskemét, Dobó krt. 3.)

Szerdán 10-tól a Családi Tornaközpontban (Kecskemét, Akadémia krt. 2.)

Facebook oldalunk:
Maminbaba Kecskeméten

Butkáné Kis Regina, kecskeméti hordozási tanácsadó oldala: Hordozotar.hu

Szeretettel várlak a babáddal együtt! :)

További Maminbaba oktatóink