Dévényi Kriszta

Dévényi Kriszta vagyok, két és fél éve Maminbaba oktató.

Budapesten, a 17. kerületben lakom családommal, vagyis három csodálatos fiammal, Levente 13, Bence 11 éves, a legkisebb Ákos pedig két és fél éves.
Ákossal kezdtem el a Maminbabát, 3 hónapos volt majdnem, amikor elvégeztem az oktatóképzést. Nagyon tudatosan készültem arra, hogy hordozni fogom, hiszen annyi mindent terveztem - vele együtt - csinálni, hogy azt csak így tudtam elképzelni.

11. éve hastáncolok, ez volt az egyik legnagyobb motiváció, hogy minél hamarabb folytatni akartam a táncolást, és ezt csak így tudtam megvalósítani, hogy nemcsak vittem magammal, de vele együtt táncoltam. Valahogy a hagyományos baba-mama torna nem vonzott, de ráakadtam a Maminbabára! Ráadásul, egy nyereményjátékon nyertem egy kupont, amit fel lehetett használni az oktatóképzésre is, ez szinte égi jel volt, hogy nekem itt a helyem! :)

Rengeteget köszönhetek a Maminbabának, nagyon sok barátot, ismerőst, sorstársat, anyatársat. Volt, aki nekem adott erőt, és volt, akinek én adtam. Ez nem csak egy óra, amit leadok edzőként, aztán megyek a következőre, hanem minden egyes anyukát és babát személyes ismerősként szeretem, nem is tudnám e nélkül csinálni! Van, amikor ez nehezebbé is teszi a "munkám", amikor elválunk, amikor a babák kinövik a hordozást, anya visszamegy dolgozni, vagy legrosszabb esetben valamilyen egészségügyi probléma miatt.
Nekem ez a Maminbaba életérzés, a tánc, a barátság, egymás segítése, közös programok. Nagyon nehéz időszakon segített és segít át ez az összetartás és összetartozás. <3
Egy picit az óráimról.
Mivel elsősorban táncos vagyok a koreográfiák, amiket szeretek és gyakran táncolunk, inkább "táncosak", pörgősek, több a gyors, izzasztó ritmus, mint a pihenés. Szeretem a kevésbé latinos számokat is, és bemelegítéshez vagy nyújtáshoz jobban szeretek mai zenéket választani, hip-hop-ot, vagy house-t, esetleg filmzenéket, amik közel állnak a szívemhez. :)

facebook: Maminbaba Kriszta

email: bdchristin@gmail.com

telefon: 70/508-7391

Foglalkozások:

- Hétfő, péntek 10:00: Allstars Dance Studio (Home Center, 1173 Budapest, Pesti út 237
- Kedd, csütörtök 10:00: Maya Fitness (1165, Budapest XVI. Arany János u. 57. A régi ELMŰ Ügyfélszolgálat épületében, MOL benzinkúttal szemben! )

További Maminbaba oktatóink