Fodorné Érsek Kitti

Fodorné Érsek Kitti vagyok, 2014 novembere óta tartok Maminbaba - Hordozós Latin Fitness órákat Debrecenben elsőszülött (és eddig egyetlen) kislányommal, Pannival. Eredeti végzettségem szerint közgazdász vagyok, 10 évig televíziónál dolgoztam szerkesztő-műsorvezetőként.

A sport végigkísérte az életemet: szertornáztam, úsztam, atletizáltam, röplabdáztam, kézilabdáztam, futballoztam, kosaraztam, de az igazi nagy szerelem kamaszkorom óta a tánc és ultimate frizbi. Szülővárosomban, Ózdon közel 10 évig próbáltam gyengíteni a profi felnőtt hiphop csoportot, de a többiek túl ügyesek voltak... A frizbi szeretetét pedig a bátyáimtól örököltem, három évig a magyar női válogatottat vezettem csapatkapitányként. Ezt a sportágat a mai napig, 15 éve űzöm, és szinte napra pontosan akkor kaptam meg a Testnevelési Egyetemen a sportedzői bizonyítványomat, amikor átvehettem Enikőtől a Maminbaba oklevelet.

2013-ban Debrecenben aerobik edzőként végeztem, amit több továbbképzés (Fitball top tréner, tae-bo oktató, capoeira fitness oktató) követett. A valódi edzősködésem elég későn, 30 évesen kezdődött a Maminbabával. Egy gimnáziumi barátnőm már korábban elvégezte az oktatóképzést, és az általa megosztott facebook bejegyzések keltették föl az érdeklődésemet 2014 nyarán. Debrecenben már egy éve volt Maminbaba, én pedig átvettem az elődömtől a stafétabotot.

Az óráimon igyekszem továbbadni a tudásomat, emellett pedig fontosnak tartom, hogy az anyukák valóban kikapcsolódjanak és jól szórakozzanak az együtt töltött 60 percben. A hordozási tanácsadó jelenlétében zajló órákra átlagosan 10-12 anyuka jár, de ennél persze jóval népesebb a Maminbaba Debrecen rajongóinak tábora. Bazi jó kis csapat, akikkel rendszeresen fellépünk a cívisvárosban, illetve időről időre Csajbulik keretében együtt töltjük az értékes szabadidőnket és engedjük ki a gyermekneveléssel járó gőzt. A heti két élő foglalkozás mellett a gyerünkanyukám.hu oldalon online órákat tartok heti egyszer, mely során az anyukák otthon, a nappalijukban izzadhatnak velem együtt.

A hordozás egy igazi csoda, hiszen kisbaba mellett is van két szabad kezünk és lábunk, azt csinálhatjuk, amit csak szeretnénk, miközben a babánk is jól érzi magát. A Maminbaba foglalkozásokon ezt a csodát éljük át hétről hétre.
Remélem, hogy Ti is részesei lesztek ennek a fantasztikus élménynek!

facebook: Maminbaba Debrecen

email: maminbaba.debrecen@gmail.com

telefon: 06304240051

Foglalkozások:

- hétfő 10.30: Dance Universe Tánciskola, Debrecen Domb utca 1.
- péntek 10.30 (bejelentkezés szükséges): Fórum Labirintus Játszóház, Fórum Debrecen (Csapó utca 30.)

További Maminbaba oktatóink