MAMINBABA - Hordozós latin fitness


Harcsáné Auerbach Petra

Harcsáné Auerbach Petra vagyok, eredetileg bölcsész végzettségem van, magyar-kommunikáció szakon végeztem, de bankban dolgoztam.
Februárban költöztünk Piliscsabáról Győrbe, kisfiúnk Fábián, 20 hónapos.

Sportoltam rendszeresen csapatban, mindig is szerettem mozogni, táncolni. Piliscsabán kezdtem el Gyarmati Lillánál Maminbabázni Fábi három hónapos volt, nagyon megszerettük, és ott hordoztam őt először, szuper közösség alakult ki, a barátság azóta is megvan.

Egy véletlennek köszönhető, vagy a sors akarta így, de pont kaptam egy emailt, hogy Győrben visszalépett az oktató, és lehet jelentkezni a tavaszi tanfolyamra, tudtam, hogy még sokat kell erről tanulnom, hordozókról, táncról, de aztán belevágtam, mert jelnek vettem :-)

Nekem közösségépítő, és motiváló üzenete van elsősorban a Maminbabának,emellett persze a táncot magát is megszerettem (pedig nem voltam előtte profi ebben), és a tanfolyamon,valamint már az órákon látom,hogy mennyire felszabadultak itt az anyukák, és hihetetlen, hogy milyen pozitív hatásai vannak a picikre.

Pont ezt a közösséghez való tartozást, és a motivációt tudom átadni elsősorban az anyukáknak a mozgás, és a zene által, hogy jöjjenek el, ne keressenek kifogást, együtt mozoghatnak a gyerekükkel, és a közérzetük is jobb lesz. Pozitív hozzáállásommal, energiámmal, és a mozgás örömével remélem tudom segíteni majd őket.

Harcsáné Auerbach Petra: 20/298-6408, petra.h.auerbach@gmail.com

Facebook: Maminbaba Győr

Foglalkozások:

- Győr: Családi Kör, Szigethy Attila út 109, hétfő 10.30h
- Győr: Generációk Háza, Aradi vértanúk útja 23, csütörtök 10.30h

További Maminbaba oktatóink