Katona-Timár Nikoletta

Katona-Timár Nikoletta vagyok, Szolnokon élek férjemmel, 1,5 éves kislányommal és egy pocaklakóval.

Gyermekvállalás előtt pályázatíróként dolgoztam, ami sok- sok óra irodai munkát jelentett. Ennek ellensúlyozására hétből 5 napon minimum 1órát sportoltam. Rendszeresen futottam, konditerembe jártam, aerobik és jóga órákat látogattam. A tánc gyermekkorom óta a szívem csücske, de csak most jött el az idő, hogy dédelgethessem ezt a tevékenységet.

Kislányomat Zarát a kezdetektől hordoztam. 3 hónapos volt, amikor ellátogattunk egy Maminbaba órára. Éreztem, hogy jó helyen vagyok.

Nyár legelején szereztem tudomást arról, hogy a szolnoki oktató szüneteltetni fogja az órákat. Hatalmas űr keletkezett bennem és akkor úgy éreztem, hogy ennek itt nem lehet vége, én ezt folytatni szeretném. Jelentkeztem az őszi képzésre.

A hordozás hónapjában tartom az első órám, amit már nagyon várok. A pocaklakót hordozva, az órákon Zara nélkül táncolok, ő oktató segédként velem együtt adja az instrukciókat. Hamarabb táncolt, mint járt. A Maminbaba fejlesztette a ritmusérzékét, javult a mozgáskoordinációja, és imádja a zenét.

A Maminbabától rengeteg energiát és pozitív életérzést kaptam. Újra egy csapathoz tartozhattam, ahol nem voltam egyedül a kisgyermekes anyukák mindennapos problémáival. Mozoghattam a gyermekemmel együtt, visszanyertem nemhogy a szülés előtti súlyom, de a gimiset is, barátságokat kötöttem és visszakaptam önmagam.

Szeretem a latin ritmusokat csakúgy, mint a legújabb slágereket. Célom az órákat pörgősen, de mégis kellemesen táncolva, végére testileg elfáradva, lelkileg feltöltődve megtartani. Célom egy nagy Maminbabás- anyuka csapatot kovácsolni.

Facebook: Maminbaba Szolnok Nikivel
E-mail: niki.timar@t-online.hu
Telefon:30/300-3616
Foglalkozások:
időpont: szerda 10.00
helyszín: (5000 Szolnok, Karczag L. út 2.) Zöld Ház, Hild terem

További Maminbaba oktatóink