Magyar Boróka

Boró vagyok, egy két és fél éves, táncos lábú Zselyke anyukája és egy szuperférj felesége. Így élünk együtt, jelenleg a XIII. kerületben, és a jelenleg azért is szerepel a sorban, mert a mozgásban levés meghatározó része az életemnek, és nem csak Maminbabán. Székesfehérváron láttam meg a napvilágot – egészen gyakran, amikor a táncos mulatságokon napfelkeltéig roptuk a barátokkal.
A tánc mindig többet adott, mint puszta szórakozási forma, és habár nem törzsi táncot jártunk, mégis átszellemülten, feltöltve éreztem magam egy-egy ilyen este után.

Hogy miért lettem Maminbaba oktató 2015 őszén?
Mert úgy éreztem, mint a legtöbb oktatóvá lett anyuka, hogy ezt nekünk találta ki Enikő!

  • Nekem, mert amellett, hogy rendszeresen táncolhatok, közösséget is építhetek, együtt lehetek a babámmal, és még mélyebben beleáshatom magam a hordozás tudományába.
  • A lányomnak, aki ebben a közegben szívhatja magába a ritmusokat, a hordozás és a közösségben levés minden előnyével együtt.
  • És a férjemnek, aki este feltöltve kap minket vissza.

És hogy mit kaptam?
Ezt, és még sokkal többet! Egy olyan oktatói közösséget, ahol az egymás segítése, a szakmaiság és az összetartás alapérték, a saját komfortzónám határainak kiszélesítését, új ismereteket baba-mama- egészség témákban, és egy olyan saját kis csapatot, akikre nagyon büszke vagyok, mert az én felkészítésemmel, de távollétemben is bevállalnak egy fellépést az Újpesti Kihívás Napján!
Az óráimon elsődlegesnek azt tartom, hogy a babájukkal táncoló vagy sajátlábon járó gyerekkel érkező anyukák, kismamák élvezzék az órát, a mozgást, a táncot! A kardio edzésnek megfelelő intenzitás lehetősége adott, az egyéni hőfokot mindenki a saját aktuális állapotához mérten „állítja be”.
Az öltözőben töltött idő legalább olyan hasznos, mint a táncteremben, hiszen itt épül a csapat és az anyukák lelke, a (teg)napi történések, gondok, bajok, örömök megbeszélése, infócsere és tanácsadás. Így érdemes előbb érkezni és utána nem sietni!
…hogy hova és mikor?

A IV. kerületi VokeSzim Művelődési Házba kedd és csütörtök délelőttönként!

facebook:
Maminbaba a IV. kerületben Boróval

email: magyarboroka@gmail.com

Maminbaba órák: kedd és csütörtök 10.30 Voke Szim Művelődési Ház (1045 Budapest, Elem u. 5-7.)

További Maminbaba oktatóink