Oláh-Berezvai Ági

Oláh-Berezvai Ági vagyok, és több mint 5 éve tartok már Maminbaba órákat Érden.

Nagyon hálás vagyok Enikőnek, hogy létrehozta ezt a mozgásformát, ami már az életem szerves részévé vált. Habár már kisfiam – Marcell ‒ nélkül tartom az órákat, de nagyon élveztem azt az időszakot is, amikor vele táncolhattam és továbbadhattam az érdi Anyukáknak a maminbabás életérzést.

Mindig is szerettem mozogni és táncolni. Marcell megszületése előtt is rendszeresen jártam zumbázni, tornázni és step aerobikozni. Elmondható, hogy eléggé szeretem a pörgős és táncos alapú mozgásformákat.

Nagyon megörültem annak, amikor megláttam egy tévés műsorban egy Maminbabaórát. Gondoltam, hogy ezt pont nekem találták ki, hiszen együtt táncolhattam a gyermekemmel, valamint a szülés után a mozgás öröméről sem kell(ett) lemondanom.

Szerencsére a munkabeosztásom miatt erről a mozgásról azután sem kellett lemondanom, hogy újból elkezdtem dolgoni, és továbbra is tudok (bár kevesebbszer) rendszeresen órákat tartani minden héten.

Marcell azóta 6 éves lett, én az évek alatt igazi mély barátságokat kötöttem, és örülök, hogy az Anyukák nemcsak a tánc öröme, hanem a jó társaság miatt is járnak és jártak hozzám az évek során.

Várlak Téged is szeretettel az óráimon!

Facebook:
Maminbaba Ágival – Érden
Helyszín: Tulipán Fitness Érd
Cím: 2030 Érd, Tulipán utca 17.
Időpont: kedd és csütörtök 9:15
Elérhetőségek:
Telefon: +36 30 858 4196
E-mail: agnes.berezvai@gmail.com

További Maminbaba oktatóink