Rádóczi Zoltánné

Rádócziné Ágiként ismernek a Kiskunmajsán élők, ahol óvónőként dolgozom már lassan 20 éve. Itt élek férjemmel, és 3 nagy fiammal, és a hőn áhított kislányunkkal, aki nyáron múlt 1 éves.

A hordozással is csak ismerkedtem, amikor egy véletlen folytán rám talált a Maminbaba. Mivel mindig is szerettem sportolni, de az elmúlt időszakban ez háttérbe szorult, az első alkalom után elhatároztam, hogy ezt csinálni fogjuk. Pontosan azt kaptam a Maminbabától, amire számítottam. Megtanultam a helyes hordozást, úgy mozoghattam, hogy a kislányom is velem volt, sőt fejlesztőpedagógusként bizton állíthatom, hogy nemcsak élvezte, de fejlesztésben is részesítettem. Tapasztaltam, hogy a szoros testkontaktus megnyugtatóan hatott rá, mozgáskoordinációja, ritmusérzéke, és mozgáskészsége is sokat fejlődött. Ráadásul az órán átélt forgás, hintázás, libegéspedig segít megelőzni különféle tanulási nehézségeket is. Ezt nekünk találta ki Enikő, hisz én pedig végre megizzadhattam, kikapcsolódtam, feltöltődtem, új ismeretségeket, barátságokat kötöttem. Miután elvégeztem az oktatóképzést 2016 tavaszán, kaptam egy segítőkész, nagy tudásbázissal rendelkező oktatócsapatot a háttérben, valamint egy fantasztikus maminbabás közösséget. Tapasztalatomat igyekszem továbbadni, hogy a mozgásra szánt idő többszörösen megtérül, ha a megfelelő sportot találjuk meg. Márpedig a Maminbaba oldja a kisgyermekes anyukák mindennapjainak egyhangúságát, lehetőséget teremt, hogy hasonló élethelyzetben lévőkkel találkozhassunk, beszélgethessünk, ugyanakkor endorfintól túltengve mehessünk haza. :)

Megnyugtató, hogy óráimon jelen van barátnőm, aki hordozási tanácsadóként hátulról szemmel tartja a babákat, tanáccsal ellátja anyukáimat, támogatja munkámat!

Közösségként nemcsak az órákon vagyunk együtt, hanem már túráztunk, szalonnát sütögettünk, Maminbabát népszerűsítettünk több alkalommal, sőt a Kecskeméti Repülőnap 2016 Műrepülő Világbajnokságon is felléptünk első félévünk folyamán. Nagyon büszke vagyok a csapatra! Célom hogy még sok hasonlóan szép élményhez jutassam az anyukáimat az órákon, és azon kívül.

Óráim helyszíne: Kiskunmajsa, Kálvária út 12/a Csábrády János Civil Ház Mayossa néptáncterem

Időpontja: hétfőn 10 óra, csütörtökön 9 óra

Facebook: Maminbaba-Majsa

Telefon: 30/290-5202

További Maminbaba oktatóink