Simó Edit vagyok, Pestszentlőrincen élek kisfiammal, Martinnal. Óvodás koromtól kezdve a tánc mindig része volt az életemnek. Balettoztam, belekóstoltam a latin táncok világába, majd a Székesfehérvári Vörösmarty Színház táncstúdiójának tagja lettem, ahol volt szerencsém több musical előadásban táncosként szerepelni. Ez idő alatt elvégeztem a főiskolát kommunikáció- művelődésszervező szakon, majd főállásban a logisztikában helyezkedtem el, de emellett a mozgást sem hagytam abba. 2014-ben kezdtem el a rúdsportot, majd a karikát és 2016-ban megnyitottam légtorna stúdiómat Soroksáron.

Mikor várandós lettem, elhatároztam, hogy szeretnék egy olyan mozgásformával is foglalkozni, aminek a kisfiam is részese lehet. Így találtam rá a Maminbabára. Már első látásra úgy éreztem, ez az, amit kerestem, a Maminbaba lesz az én utam. Martin épp betöltötte a 3 hónapot, amikor indult egy tréner képzés és bele is vágtunk. Kicsit félve indultunk el az első képzési napokra, de a kisfiam az első perctől kezdve élvezte a képzés minden percét.

Számomra a Maminbaba életem része lett. Nyugalmat, magabiztosságot és rengeteg önbizalmat ad. Az óráimon megismerkedhettek latin táncos ritmusokkal egy kis erősítést is belecsempészve a koreográfiákba. Kihangsúlyozzuk a nőies mozdulatokat és rengeteg vidámságot, energiát kaptok az óráimon.

Elérhetőségeim:

Simó Edit

simo.edit.83@gmail.com

06-30/434- 5170

Facebook csoport: Maminbaba Edittel

Maminbaba óráim helyszínei:

- XXIII. (Soroksár) Grassalkovich út 138., Queen Pole SE táncterme (ingyenes parkolás a járdán)
Szerda 10 óra (előzetes bejelentkezés szükséges)

- Halásztelek, Óvoda u. 1., Iron Gym (ingyenes parkolás az udvarban és az utcán)
Kedd 10 óra (előzetes bejelentkezés szükséges)