Takács-Schmidt Ildikó

Takács-Schmidt Ildi vagyok, Budapesten, a III. kerületben élek. Van egy nyolc hónapos tündéri kislányom, Maja.

A tánc kislánykorom óta az életem szerves részét képezi – latin társastánccal kezdtem, pár éve pedig salsázom és bachatázom, illetve ezeket tanítjuk is a férjemmel.

A kislányom születése után alig vártam, hogy betöltse a hat hetes kort, hogy újra parkettre léphessek! Aztán hamar rájöttem, hogy nélküle már a tánc sem ugyanaz…na és ekkor rátaláltam a Maminbabára, amibe azonnal beleszerettem és a harmadik órán el is döntöttem, hogy ezt én is szeretném tanítani, így 2017 tavaszán el is végeztem az oktató-képzést. :)

A Maminbaba az a csodás „dolog”, ahol egyszerre lehetsz igazán nő és igazán anya is, egyszerre foglalkozhatsz saját magaddal és a kisbabáddal, és egyszerre tölthetsz el „egyedül” úgy időt anyaként, hogy mégsem vagy a pici nélkül. Kell ennél több? J Ráadásul remekül formálja az alakot, segít újra formába lendülni, kikapcsolni és kisgyerekes barátokat szerezni. Arról nem is beszélve, hogy mennyire jót tesz a picinek és a vele való kapcsolatodnak is! Az én kislányom például rettentő izgő-mozgó, állandó foglalkozást igénylő pici baba, aki semmiképp sem tartozik a „nyugodt baba” kategóriába. Így „kellemesen csalódtam” benne, hogy mennyire élvezi a hozzám-passzírozódást ( J ) és az egy órás nyugalmat. Maminbabán végig békésen, nyugodtan nézelődik, vagy átalussza az órát, sőt az egész napunk utána fantasztikusan telik! Csodás érzés mindkettőnknek!

Célom, hogy átadjam Nektek a tánc iránti szeretetem, segítsek még közelebb kerülni a kisbabátokhoz, mindezt egy energikus és iszonyú jó hangulatú órán, amit garantálok! J

Várlak szeretettel!


Órám: kedd 10.00., Szentendre, Forma Stúdió (2000 Szentendre Dunakanyar krt. 46.)

E-mail: ildikoschmidt89@gmail.com

Telefon: 06 30 408 7585

További Maminbaba oktatóink