Kovácsné Tonkó Csilla

Kovácsné Tonkó Csilla vagyok, jelenleg Tiszaújvárosban élek a férjemmel és másfél éves kislányommal, Annamarival.

2015 októbere óta vagyok Maminbaba oktató, melynek köszönhetően szuper kis baba-mama párosokkal ismerkedhettem anno Tiszaújvárosban, most pedig itt Százhalombattán! :)

Régebben mérnöki végzettségem mellett aerobik oktatóként engedtem ki a fáradt gőzt, de kismamaként erről sajnos le kellett mondanom. Azonban kislányom születése után az interneten rátaláltam a Maminbabára és tudtam, hogy ez az, ami kell nekem/nekünk, hisz Annamari már az első táncunk alkalmával elaludt a hátamon, én pedig szép fokozatosan újra formába lendülhettem és rájöhettem, hogy edzői mivoltom nem tűnt el attól, hogy anyuka lettem! ;) Most pedig Viddel folytatjuk tovább a Maminbabát, melyet ő is nagyon élvez.

Óráimat vidámság, lendületesség, óra végi vizes pólók és a babákra, mamákra való teljes odafigyelés jellemzi. Imádom a dallamos, pörgős zenéket és az új koreográfiákat, így garantált a változatosság! És természetesen az alakformáló koreográfiák sem maradhatnak ki a repertoáromból. Igyekszem, hogy vendégeim minél több magyar gyártó által készített hordozót próbálhassanak, mely által megtalálhatjuk a számukra legmegfelelőbbet és próbálom átadni a hordozás szeretetét, melyet remekül mutat a kölcsönzésben lévő hordozóim száma, ami nagy örömmel tölt el! :)

Facebook: Maminbaba Százhalombattán
E-mail: tonkocsillla@gmail.com
Telefon: +36703427619
Foglalkozások: Foglalkozások: hétfőnként 9:30-10:30, Barátság Kulturális Központ 12-es terem. Bejelentkezés szükséges!

További Maminbaba oktatóink