Varga Eszter vagyok, a galgahévízi ökofaluban élek Férjemmel és Róza lányunkkal.

Számomra nagyon fontos, hogy olyan életet éljünk, amely a jövő nemzedékeknek egy élhetőbb bolygót teremt, mind emberi, mind környezeti szempontból. Hiszek abban, hogy a változást mi magunk indíthatjuk el és teremthetünk harmonikus, békés, boldog életet családunknak és tágabb környezetünknek is. Anyaként, nekem ezt a szellemiséget a babahordozás és a válaszkész nevelés jelenti.

Rozit 5 napos kora óta hordozzuk édesapjával, eleinte nem túl szakszerűen mert a környékünkön 2013-ban még nem volt sem hordozós klub sem Maminbaba – Hordozós latin fitness. Hiányzott a mozgás és a társaság ezért amikor Rozi 4 hónapos lett felkerekedtünk és Budapestre, Molnár Enikőhöz (a Maminbaba Anyukájához) kezdtünk járni, hetente 50 km-t utazva. Rengeteget tanultam a hordozásról és úgy általában a kisbabás létről az órák előtt-alatt és után :) megtaláltuk a számunkra megfelelő hordozót. Kinyílt a világ. Gyorsan eldöntöttem, hogy ezt az "életérzést" el kell hoznom Gödöllő és Hatvan környékére is, így a 11 hónapos babámmal, családi támogatással elvégeztem a tréner képzést. 2014 novemberében tartottam első óráimat.

Annyira "hivatásommá" lett a babahordozás, hogy az óta is ezzel foglalkozom sőt, 2015 tavaszán A Beli Buba Babahordozó Iskola okleveles babahordozási tanácsadója, és tanfolyam vezetője lettem, hogy hozzásegíthessem a környékbeli családokat minden információhoz a babahordozással kapcsolatban.

Elérhetőségeim:
Facebook: Maminbaba Eszterrel
E-mail: maminbabaeszter@gmail.com
Telefon: +36 70 453 64 72

Bejelentkezés, hordozó igény jelzése a Facebookon: Babahordozás és Maminbaba Eszterrel vagy telefonon.

Helyszín: (2017. május 31-től!)
B40 Fitness Center
3000 Hatvan, Balassi Bálint út 40.
SZERDA 10:00, érkezés 9:45