Varga Veronika

Varga Veronika vagyok, 2016 áprilisában végzett Maminbaba oktató, jelen pillanatban kismama, szakmámat illetően pedagógus. Szekszárdon élek párommal,idén ,2016 júliusára várjuk első gyermekünk érkezését.

Gyermekkorom óta életem elengedhetetlen része a sport. Több, mint 10 éven át versenyszerűen kézilabdáztam, majd éveken keresztül edzőként dolgoztam a tanítás mellett egy szekszárdi sportegyesületben. A Maminbabával szülővárosomban, Kapuváron egy barátnőm révén ismerkedtem meg, aki a helyi oktatóval és anyuka társaival egy fesztiválon lépett fel. Húgom, Réka akkor már várandós volt, és hozzám hasonlóan mozgáskedvelő. Hamar kiderítettük,hogy Szekszárdon ilyenre nincs lehetőség. Akkor már elkezdtem salsa órákra járni, ami révén a latin táncokat is nagyon megkedveltem. Így nem volt kérdés, hogy amikor a honlapon megláttam az oktatóképzés hirdetését, belevágok-e. Végül mindketten elvégeztük a tanfolyamot, hogy egymást segítve, helyettesítve lehetőséget adjunk más helyi és környéki anyukáknak is egy kellemes, mozgásos kikapcsolódásra babákkal együtt.

Jómagam társaságkedvelő ember vagyok, aki szeret emberekkel ismerkedni, beszélgetni és segíteni, amiben csak tud. Hiszek abban, hogy akkor tudunk szeretetet, örömet, energiát, segítséget vagy bármit adni, ha magunknak is van ezekből elég, ha „jóban vagyunk magunkkal”. A Maminbaba nekem megadta ezt a pluszt, így alapvető célom, hogy ezt továbbadjam a nálam megforduló anyukáknak, amellett, hogy lehetőséget adjak nekik és gyermeküknek megszeretni a mozgást, zenét és a hordozást is.

Elérhetőségek:

tel: 20/661 15 29

e-mail: maminbabaszekszard@gmail.com

facebook : Maminbaba Szekszárd

Foglalkozások:br>
Helyszín: Szekszárd,Liszt Ferenc Tér 2-4
Korzó Fitness Centrum

Időpont: hétfő,péntek 10.00

További Maminbaba oktatóink