RÓLUNK

Hitvallásunk >>
Médiamegjelenések >>
Partnereink >>


Hitvallásunk

A kisbabás édesanyáknak a szülés után is legyen lehetőségük sportolni, kikapcsolódni, magukkal foglalkozni, anélkül, hogy közben a babájukat másra kellene bízni. Ne kelljen lemondaniuk a mozgás öröméről, kimozdulhassanak otthonról, csoportban lehessenek hasonló anyukákkal, információt cserélhessenek, és akár új barátságokat köthessenek.

A mozgással igazodjunk az élethez, rugalmasan, a babával együtt tudjuk jól érezni magunkat. Elsősorban ne azért járjunk mozogni, mert elvárják tőlünk, hogy jól nézzünk ki a szülés után, hanem azért, mert jól akarjuk érezni magunkat és hasznosan akarjuk eltölteni az időt, babánkkal együtt.

A Maminbabát nem csak az anyukáknak találtuk ki! Az aktív, hordozást vállaló lelkes édesapákat, edzett nagyszülőket, felelősségteljes nagy testvéreket is szeretettel várjuk óráinkon.

A közeljövőben egy lendületes, jó csapattal szeretnénk országszerte elérni céljainkat. Mi nem a fekvőtámaszokat, felüléseket és kitöréseket számoljuk, hanem ritmusos, latin zenére mozgunk, jól érezzük magunkat, miközben természetesen porcikáinkat is átmozgatjuk és kellemesen elfáradunk.

Oktatóinktól elvárjuk, hogy megfelelő képzettséggel rendelkezzenek. Támogatjuk őket abban, hogy magas szintű tudásukat szakmai oktatásokon és továbbképzéseken tartsák színvonalon, továbbá folyamatosan fejlődjenek. Célunk, hogy munkatársaink jó kapcsolatot ápoljanak kedves vendégeinkkel és partnereinkkel. Üzleti kapcsolatainkban a hosszútávú közös munkában, gyors és korrekt ügyintézésben, megbízhatóságban hiszünk.

Szeretnénk, ha minél többen Maminbabáznának!

Várunk mindenkit szeretettel!

RÓLUNK MONDTÁK

Kele Zita:

Már alig várom, hogy jöjjön a második baba, és újra elnézhessünk hozzátok... Sokat segített, hogy ne legyek szülés utáni depressziós. Olyan jó volt veled, veletek, köszönöm:)

W.Ungváry Renáta (a Kismama magazin szoptatási tanácsadója):

„Sok sikert kívánok, és azt, hogy minél több anyát ki tudj mozdítani ezzel a remek lehetőséggel a passzivitásból. Nagyon fontos a testmozgás, a tánc, és ez különösen jó megoldás arra, hogy a baba se legyen akadály, sőt, kicsi, beépített súlyzó:) Én mindenkinek ajánlani szoktam, akire különösen ráfér lelki vagy testi okok miatt, annak nem is egyszer, de látom, vannak olyan élethelyzetek, amikor nehéz ezt a lépést megtenni, és kimozdulni a mélypontról. Csak azt sajnálom, hogy nem előbb kezdted, amikor még én is cipeltem a pici lányomat:)”

Szilvi:

"Imádom a Maminbabát,... mert B. jókat alszik...mert mozgok...mert mindig jókedvre derít...mert jó a hangulat...mert jó a társaság és mindig van partnerem a táncparketten! :) Egyszerűen szuper! Köszönöm, hogy megalkottad! :)"

Tovább

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GY.I.K.)

Bizonyára több kérdésed merült már fel oldalunk böngészése közben. Ezek egy részét ITT már meg is válaszoltuk. Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!

Kérdezek

Blog

Olvasd el gondolatainkat a Maminbabával kapcsolatban. Reméljük sok hasznos és új információval szolgálhatunk!

Tovább

Facebook OLDALUNK

Látogasd meg Facebook oldalunkat is. Játékok, nyeremények, információk várhatnak Rád!

Tovább