GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GY.I.K.)

Bizonyára több kérdésed merült már fel oldalunk böngészése közben, ezen kérdések egy részét lehet, hogy már meg is válaszoltuk, amennyiben mégsem kérdezz bátran!

Tovább

KÉRDÉSE VAN?

Tedd fel! Lehet az egyszerű érdeklődés, vagy akár szakmai jellegű, szívesen állunk rendelkezé- sedre bármely kérdéssel kapcsolatban.

Tovább

Facebook OLDALUNK

Látogasd meg Facebook oldalunkat is. Játékok, nyeremények, érdekes- ségek várhatnak Rád!
Tovább

Rólunk mondták

Berényi Csilla és Niki

"Niki kb 8 hónapos volt, amikor a Baba magazinban olvastam rólatok. Azért tetszett meg, mert nem tudom hova tenni a kicsit, itthon mindig van indok, hogy miért NEM mozgok, ide viszont vihetem, nem lehet kifogás, hogy nincs kire hagyni. Régebben jártam aerobikra ,de gyerekmegőrzőbe még nem szívesen hagytam volna ( ahova jártam, nem is volt). Rögtön megnéztem a honlapon a helyszíneket és a Bosnyák téri nekünk pont jó volt. 
Én nem voltam hordozós anyuka, el sem tudtam képzelni, hogy a hátamra vegyem (kendőt viszont használtunk, amikor pici volt), így arra is kíváncsi voltam ,mit szól hozzá, és milyen lesz nekem. 
Az első órán sírt, nem értette, mi történik, kb 20 perc múlva viszont édesen aludt. A következőn se akart a hátamra jönni, de ott már hamarabb megnyugodott. Onnantól nem volt gond, felvettem és 5-10 perc múlva már aludt is. 
Azóta eltelt fél év, már nem alszik, csendesen szemlélődik.
Hogy hogyan hat ránk? Niki imádja a zenét, táncol, ha meghallja: a csípőjét tekeri, a kis kezét pedig a magasba tartja, ahogy én is szoktam az órákon :)  Előtte is hallgattunk zenét itthon, de ez egyértelműen a maminbaba hatása :) 
Ami engem illet: Imádok táncolni, ez a mozgás jól kiegészíti az otthoni tornát, élvezem a zenéket, és elkezdtem fogyni, anélkül, hogy komolyabban diétáznék.
Örülök, hogy rátaláltam, és remélem sokáig tudunk még Nikivel együtt maminbabázni. :)"

Atkári Kinga és Márti

"Először nem akartam elmenni az edzésekre, nem fogott meg, de Sziszi egy La Leche Ligás találkozó után elhívott, hogy próbáljam ki. Rögtön nagyon megtetszett, szeretem a latin zenét, meg amik az órákon mennek. Kingámnak is nagyon tetszik,van, hogy nem alszik, akkor a kis lábát lengeti ütemre meg sikítozik.
Már szinte az első óra után vettem egy hordozót. Egy hete pedig egy Horgookat.
Mióta járok sokat fogytam, kevesebb a súlyom, mint mielőtt teherbe estem.
Van, hogy a Maminbabás számokat dúdolok Kingának, és néha táncolunk is a lakásban egy-egy lépést.
A Sziszi (Czinkóczi-Dori Szilvia, Kecskemét) óráit nagyon szeretem! Nem mondom, fárasztó azért, óra után általában eszem egy műzli szeletet, mert nagyon éhes vagyok.
Azóta több barátnőmet is lehívtam az órákra, és egyik azt mondta, de jó, hogy elhívtam, mert annyira jó, pedig kb. 2 hónapig győzködtem hogy eljöjjön.
Az a jó benne, hogy ki tud kapcsolni az ember, és fel tud töltődni lelkileg , vidámságot ad. Én végig széles szájjal mosolygok, pedig előfordul, hogy Kinga nem hagy aludni hajnalban, 10 hónapos, még nem alussza át az éjszakát, meg szopizik."

S.Sz.E.

"Mi a kislányommal nagyon szeretjük a Maminbaba órákat:) Tök jó ötletnek tartom,hogy az anyukák mozoghatnak,társaságban lehetnek,mégsem kell otthon hagyni a gyerkőcüket.
Az én kislányom sokszor hangosan kacag tánc közben is.:) Emellett megismerkedhetünk a különböző hordozási lehetőségekkel,és ezek előnyeivel is.
Csak ajánlani tudom mindenkinek,kicsiknek nagyoknak egyaránt:)

Köszönjük :)
"

Biró Erika, Kecskemét

"Korábban a férjemmel jártunk néha táncolni, most a kisfiammal…Jaki nagyon élvezi, ezt általában hangosan értésére is adja mindenkinek.
Ha elfárad az „éneklésben”, szundizik egy jót.
Nekem jól esik, hogy táncolhatok és nem érzem azt, hogy közben elhanyagolnám a kisfiam, hiszen olyan közel van hozzám.
Köszönet a Hordozós latin fitnessért!"

Zita és Áki

"Már alig várom, hogy jöjjön a második baba, és újra elnézhessünk hozzátok... Sokat segített, hogy ne legyek szülés utáni depressziós. Olyan jó volt veled, veletek, köszönöm:)"

W.Ungváry Renáta (a Kismama magazin szoptatási tanácsadója)

„Sok sikert kívánok, és azt, hogy minél több anyát ki tudj mozdítani ezzel a remek lehetőséggel a passzivitásból. Nagyon fontos a testmozgás, a tánc, és ez különösen jó megoldás arra, hogy a baba se legyen akadály, sőt, kicsi, beépített súlyzó:) Én mindenkinek ajánlani szoktam, akire különösen ráfér lelki vagy testi okok miatt, annak nem is egyszer, de látom, vannak olyan élethelyzetek, amikor nehéz ezt a lépést megtenni, és kimozdulni a mélypontról. Csak azt sajnálom, hogy nem előbb kezdted, amikor még én is cipeltem a pici lányomat:)”

Szilvi

"Imádom a Maminbabát,... mert B. jókat alszik...mert mozgok...mert mindig jókedvre derít...mert jó a hangulat...mert jó a társaság és mindig van partnerem a táncparketten! :) Egyszerűen szuper! Köszönöm, hogy megalkottad! :)."

Kalocsai Orsi

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Maminbabára, mert igazán vidám hangulatban, valódi kikapcsolódásban lehet részem, és még a Babám is velem lehet. Enikőben nemcsak egy türelmes fittnes oktatót hanem egy nagyszerű személyiségű anyatársat ismerhettem meg.
Köszönöm szépen: Kalocsai Orsi 6 hós Maja anyukája

Én is nagyon örülök, hogy rátalált Anya a Maminbabára, mert foglalkozás előtt és után játszhatok, ismerkedhetek "sorstársaimmal", de Maminbaba alatt, miközben Anya riszál én csudajókat alszom! :-)
Köszönöm szépen: 6 hós Maja"

Vica, Emily és Ádám anyukája

"Kislányommal jártunk külföldön ilyen foglalkozásra és mondhatom,hogy csak az előnyére vált. Szeret táncolni,énekelni,jó a ritmus érzéke és az egyensúlya is. Ezért is kerestem itthon -miután hazaköltöztünk- hasonló foglalkozást,mert a kisfiamnak is meg akarom adni amit a kislányom kapott. Szerencsére kaptam Enikőtől az egyik rendezvényen egy szórólapot és tudtam hogy ez az, amit keresek. Nem volt csalódás. Jó zene,mozgás, táncolva fogyunk és még a babák is élvezik. Kisbabáink a kendőben legtöbbször elalszanak,ha nem akkor velünk élvezik a táncot. Jó program a mamának és a babának is"

Évi

"Voltunk Maminbabán a sóbarlangban és király volt!!! B.-nak nagyon tetszett, tapsolt, táncolt, élvezte és én is, olyan jó csajos volt! És hűű de elfáradtam, mire hazaértem! A koreográfia meg tök jó változatos volt! Enikő mindig mondta, hogy ez meg az milyen tánc, úgyhogy még okosodtunk is. Szóval nagyon jó volt, mi mindig fogunk menni, ha tudunk. Ja, és utána még el is tudnak bohóckodni a kölkök kint, szóval tényleg király! köszi Enikő!"

Miri mama és Milla baba :)

"Zene s ringatás kell a babának, zene, tánc és társaság pedig a mamának. :) A "Maminbabá"-ban igazán jó, hogy a megszokott hordozónkban magunkra erősítjük a babóinkat, és kellemesen halk latin zenére táncolunk. A most 8 hónapos babám legtöbbször negyed órán belül alszik rajtam, mivel pont alvásidőben megyünk, mi meg anyukák, jót táncolunk, s közben ringatjuk csemetéinket. Előfordult már az is, hogy mindegyik csöppség a végére álomba szenderült."