Maminbaba, Hordozós latin fitness

Örülök, hogy belevágsz! Jól döntöttél! Így egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy kiteljesedj és egy hálás anyuka-közösség Maminbaba oktatója legyél.

Mint azt már korábban írtam, a Maminbaba minőségének és a jó hírnevünk megtartása érdekében a jelentkezőknek előzetes alkalmassági vizsgán is részt kell venniük.

Megmutathatod az alkalmasságodat személyesen vagy online. Mi a személyes bemutatkozást és felvételit preferáljuk, de ha ez nem megoldható, akkor két előre elkészített videót kell küldened a lent megadott feladatokkal.

  • Személyes alkalmassági vizsga: Ebben az esetben részt kell venned az egyik Maminbaba órámon, Budapesten a 3., 9., vagy 14. kerületben), amivel a lent írt első feladatot már teljesítetted is. A Maminbaba óra után bemutathatod a második feladat szerint készített koreográfiádat. A személyes felvételire egyeztessünk időpontot! (+36 30 411 8441 vagy moleni928@gmail.com)
  • Online alkalmassági vizsga: Ha személyesen nem megoldható, akkor három előre elkészített videót várunk Tőled az alábbiak szerint.

Felvételi feladatok:

  1. feladat: Táncolj velünk! Csak utánoznod kell, amit mi csinálunk. Táncolhatsz például erre a maminbabás fellépésünkről készült videóra, vagy erre. Ha ebből ca. két percet letáncolsz, az már elég. Nem kell kívülről megtanulni, csak nézed a filmet és utánozod a mozdulatokat, minél pontosabban és szebben. Ezt vedd fel videóra! Választhatsz (pl. a youtube-ról vagy facebookról) más Maminbaba videót is, de ne egyetlen számra táncolj! Igyekezz ütemre, szépen mozogni, pontosan követve a videón látott mozdulatokat! Lehetőleg ne az első próbálkozást vedd fel, mert az elküldött videók alapján döntünk, hogy részt vehetsz-e a Maminbaba trénerképzésen!
    Ne aggódd túl, de vedd komolyan!
  2. feladat: görgess lejjebb, ott találsz pár zeneszámot. Ezek közül válassz egyet, ami megihlet és találj ki rá egy tetszőleges koreográfiát! Ha itt nincs neked való, másra is készíthetsz saját koreográfiát, de tényleg a saját koreód legyen! A kész koreográfiádat vedd fel videóra és küldd el nekem! (mammutmail, toldacuccot, nem nyilvános Youtube videó, stb.) Ne aggódj, nem kell profinak lennie, csak látni szeretném, miként mozogsz magadtól, hogyan tagolod a zenét. Segítségül megnézheted bármelyik Maminbaba videót a youtube-on, az adhat némi támpontot és ötletet. Nem kell a full szám, csak nagyjából addig, amit odaírtam. 
  3. feladat: kérlek, mutatkozz be max.2 percben. Mondj el magadról bármit, amit fontosnak tartasz és beszélj arról is, hogy miért szeretnél Maminbaba oktató lenni. 

Nagyon várjuk!