Maminbaba, Hordozós latin fitness

Maminbaba

Oktatóképzés

Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness

JÓ DÖNTÉS! ITT A HELYED!

Örülök, hogy Téged is érdekel a Maminbaba oktatóképzés!

2022. márciusában újabb trénerképzés indul babahordozó kötéssel bővítve!

Táncolj a babáddal és légy részese a maminbabás életérzésnek! Legyél Te az országos franchise hálózatunk egyik új trénere!

A képzés négy hétvégét vesz igénybe és természetesen gyermekeddel együtt vehetsz részt rajta! Te is tagja lehetsz a Maminbaba oktatói csapatának!

Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness

A Maminbaba oktatóképzés során a trénerek alkalmassá válnak arra, hogy – a szakmai kritériumoknak megfelelően – önállóan tartsanak Maminbaba órákat, maguk készítsenek a zeneszámokhoz koreográfiákat, aminek természetesen meg kell felelnie a Maminbaba hordozós mozgásforma követelményrendszerének. Széles körű ismeretet szereznek az anatómiailag helyes babahordozásról, és a Maminbaba órákon erre vonatkozóan is képesek információt és segítséget adni az anyukáknak.

Az oktatáson részt vevők alapos elméleti képzésében gyógytornász – hordozási tanácsadó is részt vesz.

A Beli Buba hordozós iskolával együttműködve – Európában egyedülálló módon! – beépítettük a kendőkötés elméletét és gyakorlatát is a képzési rendszerünkbe, hogy az oktatóink szakszerűen fel tudják kötni az anyukákra babáikat kendőben, illetve csatos és mei-tai hordozókban egyaránt, ezzel is mélyítve a szakmai hátteret, biztonságot. Mi nem elégszünk meg félmegoldással a hordozás terén sem, mert nekünk fontos a Te és a babád biztonsága, egészsége és kényelme! A Beli Buba Babahordozó Iskola továbbképzésével babahordozási tanácsadóként is dolgozhatnak oktatóink.

Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness
Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness
Maminbaba, Hordozós latin fitness

Egyre több olyan szakember van a Maminbaba csapatában, akik tudásukkal, tapasztalatukkal erősítik a szakmai hátterünket. Többek között gyógytornász, intimtorna specialista, szoptatási tanácsadó, versenytáncos, gyógypedagógus, dietetikus, hordozási tanácsadó, testnevelés tanár és sok edző.

Fontos! Minden e-mail-re válaszolunk! Ha néhány napon belül nem kapsz választ a leveledre, akkor szinte biztos, hogy nem kaptuk meg. Kérünk, ellenőrizd az e-mail címet, hogy nincs-e elírás és esetleg a spam mappádat is nézd meg! Ha ez sem vezet eredményre, akkor írj újra, illetve jelezd a hibát a lenti telefonszámon!

Maminbaba, Hordozós latin fitness

Az évek során egyre több rendezvényre hívnak minket bemutatót tartani. Rendszeresen fellépünk az országos babaexpokon és családi, kisbabás rendezvényeken. Évről évre részt veszünk a Születés Hete és a Babahordozó Hét programjain. Hatalmas élmény a sok anyukával, családdal maminbabázni a Városligeti Maminbaba Bulin és a Maminbaba Farsangon is!

 

 
 
Folyamatosan bővül az országos tréneri csapatunk. Az oktatói visszajelzések bizonyítják, hogy jól érzik magukat a csapatban és jól döntöttek, amikor belevágtak. 🙂
Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness
Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness

Megosztjuk Veled néhány – korábban végzett – Maminbaba oktató levelét, akik az oktatóképzésről írták le tapasztalataikat

Pattantyús-Ábrahám Ágnes

„Maminbabára járni anyaként is feltöltő, oktatóként pedig egy olyan felemelő munka, amiért örömmel kel fel az ember hétköznaponként. Az egész napra pozitív kihatással van, mosolygós és energikus lesz tőle az ember.”

Kovács-Kelédi Gabi

„A legjobb dolog, ami történt velem a lányaim születése után, hogy Maminbaba oktató lettem. A tánc mindig is szerves része volt az életemnek, ezért az anyaság és a tánc kombinációjaként ezt a mozgásformát űzni és oktatni egyenesen jackpot számomra. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és nagy öröm számomra, amikor egy Anya nem csak egy tánc órát kap élményként, hanem egy igazi összetartó és támogató Anya-közösség részévé válik. Nem csak, hogy együtt töltődünk, élvezzük a mozgást, csinosodunk, de igazi barátságok is kialakulnak. Ha gondolkodsz rajta, hogy jelentkezz-e, ne hezitálj egy percet sem, minden pillanata megéri!”

Kaufmann Zsuzsi

„Sokat gondolkodtam, hogy érdemes-e belevágni, megtérül-e a befektetés. Végül úgy döntöttem, aki mer, az nyer. Minden vállalkozás egy elhatározás, ami még könnyebb, ha ráadásul a hobbidra épül. Az oktatás nem zárul le egy hónap alatt, folyamatosan segítjük egymást tippekkel, trükkökkel. Nagyon örülök, hogy belevágtam, mert kihozhatom a maximumot az otthon töltött évekből, és már a második gyerkőc kíséri utamat. Nekik jó, akkor nekem miért ne lenne?”

Nyircsáné Végh Bori

Az egyik legjobb, hogy mindent a kisfiammal, Csegével csinálok. Nagyon örülök, hogy tagja lehetek az oktatói közösségnek, nagyon inspiráló és támogató csapat. Mióta úgy igazán van nekünk a Maminbaba, szinte az a mindennapjaink mozgató rugója. Nagyon élvezzük, ez az egyik legjobb dolog, ami kisbabásként történhet velünk. A Maminbaba segítségével adhatok és kaphatok is. Nagyon sok területen nyújt fejlődési lehetőséget és önbizalmat ad. Engem legalább annyira feltölt így egy alkalom, mintha résztvevő lennék, sőt még jobban, ha látom a mosolygós anyukákat és babáikat! Maminbaba életérzésnek szoktam mondani azt, ami már régóta átjár minket.”

Jancsó Ildikó

„A legjobb döntés volt, hogy elvégeztem a Maminbaba oktatóképzést. Ami először hobbinak indult, mára sokkal többé vált. Hihetetlen jó érzés továbbadni azt az élményt, amit én is kaptam, amikor az első fiammal jártunk órára. Rendszeres mozgás, hordozás, tánc, támogató közösség, barátok és folyamatos fejlődés. És mivel én tartom az órát, biztos, hogy el fogok indulni reggel.”

Zsidják Era

„Közhelynek hangzik, de nálam tényleg igaz, hogy a Maminbaba nem munka, hanem hivatás. Fantasztikus érzés közösséget építeni, megismertetni az Anyukákat a hordozás szépségeivel, csinosító kikapcsolódást, és lehetőséget nyújtani egy kis babával töltött, de mégis énidőhöz, miközben én magam is folyamatosan töltődök, hiszen a tánctól nőiesnek érzem magam, a zene eltereli minden gondolatomat, és óra végére a sok boldogsághormontól szinte kicserélődök. Még sokáig szeretném ezt érezni!”

Csordás Enikő

7 éve végeztem el az oktatóképzést. A kisfiam rég megnőtt. Háromszor is volt olyan szituáció, hogy talán mostmár abba kell hagyni. De egyszűen nem lehet. Visszajönnek a régi anyukák a kistesókkal, és visszahívnak engem is, hogy együtt Maminbabázzunk. Hosszú távra tervezz! Felépíteni az órákat, hogy azok igazán feltöltsék a kismamákat, hogy óra végén a mosolygó és elégedett anyukáktól kapjak egy tapsot, vagy apró figyelmességeket, hálát… És mindeközben folyamatosan megszerettetni a hordozást, segíteni könnyebbé, könnyedebbé tenni a babázást… Ez küldetés… Molnár Enikő egy igazán körültekintő, alaposan kidolgozott, sokrétű tudást dolgozott ki számunkra.