Maminbaba, Hordozós latin fitness

Maminbaba

Oktatóképzés

Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness

TÁNCOLJ A BABÁDDAL és légy részese a maminbabás életérzésnek!

  • Miért van az, hogy egyes anyukák kihozzák a maximumot a babás évekből, mások meg kimerülnek?
  • Hogyan tudják egyesek a legjobb formájukat hozni, mások meg 2 kilót sem bírnak fogyni?
  • Miért tudnak ők szuper anyaközösséget építeni, míg mások a játszótérre is alig jutnak el?

Ha szeretnél kiteljesedni a gyermeked mellett, és egészséges, sportos anya szeretnél lenni, akkor csatlakozz Maminbaba oktatói csapatunkhoz!

Soha nem volt ilyen egyszerű! 2024. szeptemberben induló oktatóképzésünk során otthonról, a saját tempódban sajátíthatod el a tananyag jelentős részét, mert kényelmesen ötvöztük az e-learning-et és a személyes gyakorlati részt. Természetesen gyermekeddel együtt vehetsz részt a képzésünkön.

Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness

Ha Te is olyan anyuka vagy, aki

  • szeret(ne) mozogni, sportolni, táncolni
  • szívesen töltené az idejét a babájával együtt,
  • kedveli az embereket és jól kommunikál velük
  • szeretné megismerni és megélni a babahordozás előnyeit
  • szívesen segítene más kisbabás anyukáknak és babáiknak,

akkor…

Itt a helyed, kiváló Maminbaba oktatóvá válhatsz! Minden segítséget megadunk hozzá!

Miért jó Neked a Maminbaba oktatói csapathoz tartozni? Mert mi nem csak Maminbaba foglalkozásokat tartunk és anyukákat csinosítunk, hanem igazi közösséget építünk, ahová jó tartozni oktatóként, és örömet adunk a kisbabás anyukáknak is.

 

 

 

Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness
Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness
Maminbaba, Hordozós latin fitness

Szakértelem az oktatóképzésben

Az oktatáson részt vevők alapos szakmai képzésében gyógytornász, hordozási tanácsadó, tánctanár is közreműködik. Szakemberek hada, többek között intimtorna specialista, FlatCore tréner, szoptatási tanácsadó, testnevelés tanár és edző is van a Maminbaba csapatában, akik tudásukkal, tapasztalatukkal erősítik a szakmai hátterünket.

ÚJ a Maminbaba oktatóképzésben: 2023-tól az új oktatók online marketing képzéséről a Zsolya Communication színeiben Dr. Szabó Orsolya gondoskodik, aki a téma magyarországi legjobbja!

A babahordozáshoz is kiváló alapot kaphatsz! Elismert, szuper hordozási tanácsadóinknak hála – Európában egyedülálló módon! – beépítettük a kendőkötés elméletét és gyakorlatát is a képzési rendszerünkbe, hogy az oktatóink az anyukákra is fel tudják kötni a babákat kendőben, illetve csatos és mei-tai hordozókban egyaránt, ezzel is mélyítve a szalmai hátteret, biztonságot. Mi nem elégszünk meg félmegoldással a hordozás terén sem, mert nekünk fontos az anyukák és a babák biztonsága, egészsége és kényelme!

Több magyar hordozókészítővel van megállapodásunk, hogy a Maminbaba oktatók kedvezménnyel vásárolhassanak kiváló minőségű babahordozókat. Jelenleg a Maraya, Tündérputtony, Csengelino, Möbius, RingaBaby és a Felly Baby Works a partnereink.

Maminbaba, Hordozós latin fitness

Ez mind mi vagyunk!

Minden évben megrendezzük a Maminbaba tábort, a Városligeti Maminbaba Bulit, és a Maminbaba Farsangot, mert nagyon szeretik a kisbabás családok. Hatalmas élmény a sok anyukával, családdal együtt maminbabázni. Az oktatóink által szervezett karácsonyi, Halloween-i és egyéb tamatikus Maminbaba órákon is országszerte több száz anyuka vesz részt.

Évről évre jelen vagyunk a Születés Hete és a Babahordozó Hét programjain, valamint a Koraszülött Világnapon.

Rendszeresen fellépünk az országos babaexpokon és a méltán híres Kolping Hotelben is programgazdák vagyunk.

Folyamatosan bővül az országos tréneri csapatunk. Az oktatói visszajelzések bizonyítják, hogy jól érzik magukat a csapatban és jól döntöttek, amikor belevágtak. 🙂

Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness
Oktatóképzés | Maminbaba, Hordozós latin fitness

Megosztjuk Veled néhány – korábban végzett – Maminbaba oktató véleményét, akik az oktatóképzésről írták le tapasztalataikat

Pattantyús-Ábrahám Ágnes

„Maminbabára járni anyaként is feltöltő, oktatóként pedig egy olyan felemelő munka, amiért örömmel kel fel az ember hétköznaponként. Az egész napra pozitív kihatással van, mosolygós és energikus lesz tőle az ember.”

Kovács-Kelédi Gabi

„A legjobb dolog, ami történt velem a lányaim születése után, hogy Maminbaba oktató lettem. A tánc mindig is szerves része volt az életemnek, ezért az anyaság és a tánc kombinációjaként ezt a mozgásformát űzni és oktatni egyenesen jackpot számomra. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és nagy öröm számomra, amikor egy Anya nem csak egy tánc órát kap élményként, hanem egy igazi összetartó és támogató Anya-közösség részévé válik. Nem csak, hogy együtt töltődünk, élvezzük a mozgást, csinosodunk, de igazi barátságok is kialakulnak. Ha gondolkodsz rajta, hogy jelentkezz-e, ne hezitálj egy percet sem, minden pillanata megéri!”

Kaufmann Zsuzsi

„Sokat gondolkodtam, hogy érdemes-e belevágni, megtérül-e a befektetés. Végül úgy döntöttem, aki mer, az nyer. Minden vállalkozás egy elhatározás, ami még könnyebb, ha ráadásul a hobbidra épül. Az oktatás nem zárul le egy hónap alatt, folyamatosan segítjük egymást tippekkel, trükkökkel. Nagyon örülök, hogy belevágtam, mert kihozhatom a maximumot az otthon töltött évekből, és már a második gyerkőc kíséri utamat. Nekik jó, akkor nekem miért ne lenne?”

Nyircsáné Végh Bori

Az egyik legjobb, hogy mindent a kisfiammal, Csegével csinálok. Nagyon örülök, hogy tagja lehetek az oktatói közösségnek, nagyon inspiráló és támogató csapat. Mióta úgy igazán van nekünk a Maminbaba, szinte az a mindennapjaink mozgató rugója. Nagyon élvezzük, ez az egyik legjobb dolog, ami kisbabásként történhet velünk. A Maminbaba segítségével adhatok és kaphatok is. Nagyon sok területen nyújt fejlődési lehetőséget és önbizalmat ad. Engem legalább annyira feltölt így egy alkalom, mintha résztvevő lennék, sőt még jobban, ha látom a mosolygós anyukákat és babáikat! Maminbaba életérzésnek szoktam mondani azt, ami már régóta átjár minket.”

Jancsó Ildikó

„A legjobb döntés volt, hogy elvégeztem a Maminbaba oktatóképzést. Ami először hobbinak indult, mára sokkal többé vált. Hihetetlen jó érzés továbbadni azt az élményt, amit én is kaptam, amikor az első fiammal jártunk órára. Rendszeres mozgás, hordozás, tánc, támogató közösség, barátok és folyamatos fejlődés. És mivel én tartom az órát, biztos, hogy el fogok indulni reggel.”

Zsidják Era

„Közhelynek hangzik, de nálam tényleg igaz, hogy a Maminbaba nem munka, hanem hivatás. Fantasztikus érzés közösséget építeni, megismertetni az Anyukákat a hordozás szépségeivel, csinosító kikapcsolódást, és lehetőséget nyújtani egy kis babával töltött, de mégis énidőhöz, miközben én magam is folyamatosan töltődök, hiszen a tánctól nőiesnek érzem magam, a zene eltereli minden gondolatomat, és óra végére a sok boldogsághormontól szinte kicserélődök. Még sokáig szeretném ezt érezni!”

Csordás Enikő

7 éve végeztem el az oktatóképzést. A kisfiam rég megnőtt. Háromszor is volt olyan szituáció, hogy talán mostmár abba kell hagyni. De egyszűen nem lehet. Visszajönnek a régi anyukák a kistesókkal, és visszahívnak engem is, hogy együtt Maminbabázzunk. Hosszú távra tervezz! Felépíteni az órákat, hogy azok igazán feltöltsék a kismamákat, hogy óra végén a mosolygó és elégedett anyukáktól kapjak egy tapsot, vagy apró figyelmességeket, hálát… És mindeközben folyamatosan megszerettetni a hordozást, segíteni könnyebbé, könnyedebbé tenni a babázást… Ez küldetés… Molnár Enikő egy igazán körültekintő, alaposan kidolgozott, sokrétű tudást dolgozott ki számunkra.